Mergi la conţinutul principal

Cutiuța Muzicală: Secretul Pălăriei Fermecate

  • Teatru pentru copii,
  • 60`
  • AG
  • Spectacol jucat pe scena

Cele mai simpatice personaje din celebrele cantecele Cutiuta Muzicala, prind viata: soricei, broscute, cocosul, gaina - toti canta si danseaza pentru tine intr-un spectacol plin de culoare, costume......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Cele mai simpatice personaje din celebrele cântecele Cutiuța Muzicală, prind viață: șoricei, broscuțe, cocoșul, găina - toți cântă și dansează pentru tine într-un spectacol plin de culoare, costume senzaționale și muzică antrenantă! 

Iar când apare și un vrăjitor care strică tot și fură veselia, lucrurile se complică! E nevoie de un magician puternic și de pălăria lui fermecată pentru a salva situația! Din lupta lor numai unul poate să câștige!

Iar tu, poți fi eroul poveștii alături de magicianul cel bun!

* Clienții care vor achiziționa bilete din Categoria I vor intra la finalul spectacolului în posesia unui cod prin care pot descărca melodiile din coloana sonoră a Secretului Pălăriei Fermecate!

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati, bilete care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

 

 

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine