Mergi la conţinutul principal

Salvador Dali – In Cautarea Nemuririi

  • Evenimente Speciale,
  • 105`
  • AG
  • 2D

Documentarul propune o calatorie exhaustiva prin viata si opera lui Salvador Dali, dar si a Galei, muza si colaboratoarea sa. Calatoria incepe in 1929, un an crucial in cariera si viata lui Dali,......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Documentarul propune o călătorie exhaustivă prin viața și opera lui Salvador Dalí, dar și a Galei, muza și colaboratoarea sa. Călătoria începe în 1929, un an crucial în cariera și viața lui Dalí, în care se alătura grupului suprarealist și o întâlneste pe Gala şi se termină în anul morții artistului în 1989.

Contemplându-i pe Salvador Dalí însuși si pe Gala, acesta este un tur al creațiilor lui, presărat cu detalii despre viaţa sa personală, toate îmbinându-se prin imagini și documente, unele nepublicate, documentarul ne apropie de un pictor care a reușit să devină un personaj care este o capodoperă în sine. Cu acest documentar putem merge dincolo de aparenţe și sa ne apropiem de pictorul și omul Dali și de spațiile concepute de el care au ajutat la făurirea nemuririi sale, nemurirea unui geniu.

Datorita cererii mari de bilete, rezervarile pentru acest spectacol vor expira cu 4 zile inainte de inceperea reprezentatiei. Pentru a evita pierderea locurilor, va rugam sa achitati biletele pana la aceasta data.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine