Mergi la conţinutul principal

Opera Porgy și Bess (Live)

  • Operă,
  • 225`
  • AP12
  • Transmisiune in direct

Capodopera americana moderna a lui Gershwin, cu primele sale spectacole la Met dupa aproape trei decenii, ii are pe bas-baritonul Eric Owens si pe soprana Angel Blue in rolurile titulare. Productia......mai mult

VEZI TRAILER Vezi programul

Descriere

Capodopera americana moderna a lui Gershwin, cu primele sale spectacole la Met dupa aproape trei decenii, ii are pe bas-baritonul Eric Owens si pe soprana Angel Blue in rolurile titulare. Productia stilata a regizorului James Robinson transmuta publicul in Catfish Row, un cadru vibrant pentru muzica, dansul, emotia si suferintele locuitorilor sai.

Pentru acest spectacol oferim 2 bilete pentru persoanele cu dizabilitati care se elibereaza strict in ziua spectacolului.

Se vor putea face rezervari, acestea vor expira cu 4 zile inainte de inceperea spectacolului respectiv.

Se poate achizitiona un abonament pentru intreaga stagiune 2019_2020 a Metropolitan Opera din New York la pretul special de 60 lei/bilet. Costul unui abonament este de 660 de lei.

Abonamentele la operele MET se pot achizitiona numai de la Biroul Concierge din cadrul Grand Cinema & More, in perioada 23 iunie - 12 octombrie 2019, inclusiv.

Regulamentul abonamentului poate fi consultat aici.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Recomandări pentru tine