Mergi la conţinutul principal

Spionul infiltrat în nord

  • Spionaj,
  • 137`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • AP12
  • 2d

Un fost ofițer militar sud-coreean este recrutat de catre Serviciul National de Informatii pentru a se infiltra in cadrul aparatului politic din Coreea de Nord si a afla despre programul nuclear.......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Park Chae-Seo, un spion sud-coreean cu numele de cod "Black Venus." În 1993 ies la iveală rapoarte care arată cum Coreea de Nord dezvoltă arme nucleare. Fostul ofițer militar sud-coreean Park Suk-Young (Hwang Jung-Min) este recrutat de către Serviciul Național de Informații (NIS) pentru a se infiltra în cadrul aparatului politic din Coreea de Nord și a afla despre programul nuclear. El primește numele de cod "Black Venus". În afară de Park Suk-Young, doar Președintele Coreei de Sud și directorul pentru afaceri externe din interiorul NIS, Choi Hak-Sung (Cho Jin-Woong), știu de existența lui Black Venus.

Park Suk-Young călătorește apoi în Beijing, China, sub acoperire, în încercarea de a intra în afaceri cu un oficial de rang înalt nord-coreean, Ri Myung-Un (Lee Sung-Min). Odată cu trecerea timpului, el câștigă încrederea lui Ri Myung-Un și îi este oferită șansa de a se întâlni cu liderul nord-coreean Kim Jong-Il (Ki Joo-Bong). Dar, mai întâi, el trebuie să treacă peste Directorul de Secție, Jung Moo-Taek (Ju Ji-Hoon) de la Departamentul Securității de Stat din Coreea de Nord…

În timpul alegerilor prezidențiale sud-coreene din 1998, Park Suk-Young descoperă tranzacții secrete între persoane de rang înalt din Coreea de Sud și Coreea de Nord….

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.