Mergi la conţinutul principal

avanpremieră

Friends Night Out - Barbati In Negru International (3D)

  • Acţiune,
  • Aventură,
  • Comedie,
  • 115`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • 3d

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

Vino pe 18 iunie, la ora 19:30, împreună cu gașca ta la o vizionare speciala a filmului Barbati in Negru International! Noi va rasfatam cu un cocktail alcoolic sau o bere Ciuc Premium in Eye Fi Café Bar, inainte de film!

Tot în seara proiecției vei putea afla, de la standul Kultho, mai multe detalii despre ceasul Hamilton Ventura.

Parte a uniformei agenților care protejează Terra de extratereștri este ceasul Hamilton Ventura, purtat la mână de Tessa Tompson (Agent M) și Chris Hemsworth (Agent H). Modelul Ventura continuă călătoria cinematografică a Hamilton, ducând mai departe povestea MIB și devenind în același timp o emblemă a seriei. 

Totodată, vei primi și un voucher ce îți asigură o reducere de 500 lei la achiziționarea unui astfel de ceas din magazinele Kultho. 

Proiectia filmului incepe la ora 20:00.

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.