Mergi la conţinutul principal

avanpremieră

Friends Night Out - Barbati In Negru International (3D)

  • Acţiune,
  • Aventură,
  • Comedie,
  • 115`
    Aceasta este durata efectivă a filmului, fără a include reclamele care pot avea o durată de până la 20 de minute.
  • 3d

Regizor: F. Gary Gray

Distribuție: Liam Neeson, Chris Hemsworth, Tessa Thompson

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa......vezi mai mult.

VEZI TRAILER Vezi programul săptămânii

Descriere

Vino pe 18 iunie, la ora 19:30, împreună cu gașca ta la o vizionare speciala a filmului Barbati in Negru International! Noi va rasfatam cu un cocktail alcoolic sau o bere Ciuc Premium in Eye Fi Café Bar, inainte de film!

Tot în seara proiecției vei putea afla, de la standul Kultho, mai multe detalii despre ceasul Hamilton Ventura.

Parte a uniformei agenților care protejează Terra de extratereștri este ceasul Hamilton Ventura, purtat la mână de Tessa Tompson (Agent M) și Chris Hemsworth (Agent H). Modelul Ventura continuă călătoria cinematografică a Hamilton, ducând mai departe povestea MIB și devenind în același timp o emblemă a seriei. 

Totodată, vei primi și un voucher ce îți asigură o reducere de 500 lei la achiziționarea unui astfel de ceas din magazinele Kultho. 

Proiectia filmului incepe la ora 20:00.

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

Program:

Pentru a-ţi rezerva biletul, selectează mai întâi ora dorită din lista de mai jos.

Momentan acest film nu ruleaza in cinema.